Voor uitgebreide voorwaarden verwijzen wij u naar de contactpagina.

– BuroBram houdt zich bezig met het ontwerp en advies van de buitenruimte. Voor realisatie werkt BuroBram nauw samen met lokale partijen en voorziet BuroBram in de kwaliteitscontrole van geleverde werkzaamheden. 

– Offerte’s zijn maximaal drie maanden geldig.

– Realisatietermijnen gelden vanaf een overeengekomen offerte.

– BuroBram is niet aansprakelijk voor uitloop van projecten.

– Garantie op geleverde producten wordt enkel verleend wanneer onderhoud is gepleegd met en door producten of diensten van BuroBram.

– Geleverde producten blijven eigendom van BuroBram tot volledige betaling van overeengekomen bedrag en dienen tot die tijd niet gebruikt te worden. 

– BuroBram hanteert wettelijke betalingstermijnen en rentepercentages, twee maal overschreden betekent 2% rente per herinnering voor particulieren en 8% rente per herinnering voor bedrijven. 

– Afbeeldingen en producten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

– BuroBram handelt op basis van informatie verkregen van de klant en levert zodoende geen garantie op onvoorziene niet-zichtbare zaken of oorzaken.

– BuroBram levert enkel garantie na betaling van overeengekomen bedrag.

– BuroBram hanteert een behandelingstermijn van twee weken voor klachten en werkt uitsluitend op werkdagen. Voor nood is BuroBram ook in de weekenden bereikbaar. Drie maal bellen is dan cruciaal. 

– Onterechte noodoproepen of noodoproepen die buiten de garantie vallen kosten altijd €150,- exclusief btw en exclusief geleverde uren.