Advies

Erf ontwikkeling

BuroBram voorzien in advies voor de opzet van erven. Erven dragen vaak meerdere functies en staan blootgesteld aan de elementen. Door de juiste opzet werkt een erf efficiënt zonder dat het afdoet aan het beeld van een erf. Door het toepassen van beplanting kan bijvoorbeeld de opstal of de oogst van een erf tegen de elementen beschermd worden.

KGO-regeling

Ook wel kwaliteitsimpuls groene omgeving wordt vooral gebruikt voor het bouwen en verbouwen in het buitengebied. Vroeger beter bekend als rood voor rood. BuroBram geeft advies in de mogelijkheden voor KGO en stelt indien gewenst een plan op met ontwerp voor het overleg met overheden.

Natuurontwikkeling

Buitenruimte ontwikkelen voor een bijdrage aan de flora en fauna van ons land? Dat kan! BuroBram voorziet in de juiste voorbereiding voor het aantrekken van flora en fauna of indien gewenst in de volledige realisatie van een natuurgebied.

Verduurzaming buitenruimte

BuroBram voorziet in oplossingen voor het verduurzamen van de buitenruimte. Denk hierbij aan: Oplossingen voor het opvangen van weerextremen, oplossingen voor het omzetten van Co2 naar zuurstof op eigen terrein en oplossingen voor het toepassen van duurzame materialen in de inrichting van uw buitenruimte

BuroBram ontzorgt door voor u de afweging te maken tussen duurzaamheid, praktisch nut en kosten.

Opbrengsten uit buitenruimte

In de buitenruimte groeit van alles, bij het juist toepassen van het type begroeiing kan hier op den duur winst uit gehaald worden. Dit kan in de zin van bijvoorbeeld voedselproductie, veevoer productie, houtproductie en schoonwater productie..

Buitenruimte met esthetiek

Voor een plezierige ervaring in de buitenruimte is esthetiek van cruciaal belang. Dit is voor elk type landschap of buitenruimte anders. Bij BuroBram wordt altijd gezocht naar een juiste sfeer, deze kan toegepast worden door bijvoorbeeld het toevoegen -of verwijderen van beplanting of door het veranderen van de infrastructuur.