Advies

Erf ontwikkeling

BuroBram voorzien in advies voor de opzet van erven. Erven dragen vaak meerdere functies en staan blootgesteld aan de elementen. Door de juiste opzet werkt een erf efficiënt zonder dat het afdoet aan het beeld van een erf. Door het toepassen van beplanting kan bijvoorbeeld de opstal of de oogst van een erf tegen de elementen beschermd worden.

KGO-regeling

Ook wel kwaliteitsimpuls groene omgeving wordt vooral gebruikt voor het bouwen en verbouwen in het buitengebied. Vroeger beter bekend als rood voor rood. BuroBram geeft advies in de mogelijkheden voor KGO en stelt indien gewenst een plan op met ontwerp voor het overleg met overheden.

Natuurontwikkeling

Buitenruimte ontwikkelen voor een bijdrage aan de flora en fauna van ons land? Dat kan! BuroBram voorziet in de juiste voorbereiding voor het aantrekken van flora en fauna of indien gewenst in de volledige realisatie van een natuurgebied.

Verduurzaming buitenruimte

BuroBram voorziet in oplossingen voor het verduurzamen van de buitenruimte. Denk hierbij aan: Het opvangen van weersextremen, Co2 vastleggen en duurzaam materiaal gebruik. Deze oplossingen kunnen zich ook vertalen in extensief beheer, waarin samenwerking wordt gezocht met de natuur om in beheer te voorzien. 

Opbrengsten uit buitenruimte & NSW

In de buitenruimte groeit en bloeit van alles en dat hoeft niet geheel onverdienstelijk te zijn. BuroBram heeft ervaring binnen de verschillende verdienmodellen voor onze natuur. Denk hierbij aan voeselbossen, reguliere bosbouw en agroforestry. Oogsten is niet de enige manier om geld te verdienen met de buitenruimte, de natuurschoonwet 1928 biedt hier ook een uitkomst op. Bezit u meer dan 5ha? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Samen vooruit bij grotere belangen

Buitenruimte word vaak gedeeld in gebruik of eigendom met meerdere belanghebbenden. BuroBram helpt om de verschillende belangen samen te brengen en tot een passende oplossing te komen. Bijvoorbeeld met bewonersavonden en inspraakavonden. Project: Groot Kempersteyn te Notter (zes eigendomsrechten op een kavel).